Asbestzakken en big bags
bij Portex Holland

FOOD GRADE & PHARMA BIG BAGS? PORTEX HOLLAND NATUURLIJK.

Voedselveiligheid. Essentieel om consumenten te beschermen tegen ziekmakers en andere schadelijke stoffen. Om de risico’s voor voedselverwerkende en farmaceutische bedrijven zoveel mogelijk te beperken en aan de steeds hogere hygiëne- en veiligheidseisen van voedselveiligheid te voldoen, levert Portex Holland speciale ‘food grade’ en ‘pharma’ big bags.

 

 

ONONTBEERLIJK IN DE VOEDSEL & FARMA LOGISTIEK

Onze food grade en pharma big bags worden met name gebruikt voor transport, opslag en vervoer van producten en grondstoffen in de voedings-, chemische en farmaceutische industrie. Ze zijn vervaardigd uit 100% polypropyleen – al dan niet voorzien van LDPE-binnenzak (liner) – en worden geproduceerd volgende de strengste (internationale) voedselveiligheidsrichtlijnen:

 • HACCP, BRC, AIB, ISO 22000:2005

 

GECERTIFICEERDE PRODUCTIE & OPSLAG

De food grade en pharma big bags van Portex Holland zijn een belangrijke schakel in de logistieke keten van voedsel- en farma producten. Om die reden worden al deze FIBC’s – door hightech en ultrasone apparatuur – in een zogenaamde ‘cleanroom’ geproduceerd. De zakken worden vervolgens volledig en grondig gereinigd door middel van metaaldetectie en speciale schoonmaakprocessen. Alles om losse draadjes, kleine deeltjes of besmetting te voorkomen.

 

Na een uitgebreide kwaliteitscontrole – conform de hoogste normen én de gewenste specificaties van de klant – worden de zakken verpakt en met pallets stofvrij getransporteerd naar ons hygiënische food grade magazijn in Ermelo.

 

ULTIEM KWALITEITSMANAGEMENT

Het proces rond het fabriceren, vervoeren en opslaan van food grade big bags, vergt – naast gespecialiseerde apparatuur, opslag en vervoer – ook de nodige skills van onze medewerkers en leveranciers. In combinatie met een doorlopende kwaliteitscontrole, vormen deze elementen dé basis voor een continue verbetering voor de fabricage en verwerking van onze food grade big bags. Vanzelfsprekend volgens de hoogste normen.

Onze voedingsgeschikte big bags worden geleverd in volgende uitvoeringen:

 • Met vulslurf
 • Met vulslurf en losslurf
 • Met of zonder vulschort
 • Standaard, vormstabiel (Q-bag)
 • Gecoat of ongecoat
 • Met of zonder LDPE-liner
 • Stofdicht
 • Antistatisch
 • Standaard (wit) of gekleurd gewoven doek
 • Bedrukt of onbedrukt

 

VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

Portex Holland levert standaard big bags uit voorraad binnen één tot twee werkdagen. Bestel uw food grade big bags of pharma big bags direct online of stel uw eigen big bag op maat samen!

 

Direct uw big bags & asbestzakken ophalen?
Dit doe je via onderstaande links:

 

Food grade en pharma big bags van Portex Holland. Betrouwbaar. Veilig. Robuust.

 

 

Heeft u vragen?

Laat het ons weten! We nemen z.s.m. contact met u op.

Of bel ons:
+31 341 56 33 44

Google Maps

Neem contact met ons op

Lokhorstweg 13a - 27
3851 SE Ermelo

(+31)0341 56 33 44

(+31)0341 55 40 52

 

E-mail