Klanten over big bag specialist Portex Holland

✓ VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS  ✓ BIJ AFNAME VOLLE PALLET, FRANCO HUIS GELEVERD  ✓ SOLIDE EN BEWEZEN

“BETROUWBAAR, SUPERSNELLE LEVERING EN UITSTEKENDE KWALITEIT!”

Bekijk de cases van onze klanten.

“AVM is specialist op het gebied van asbestverwijdering en dakrenovatie. Voor het verwijderen van asbest gelden strenge regels, daarom werken wij uitsluitend met materiaal dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat geldt natuurlijk ook voor de asbest zakken waarmee wij het asbest veilig kunnen afvoeren.

 

Wij gebruiken al jaren de asbest containerzakken van Portex Holland BV, tot volle tevredenheid. Prettige samenwerking, betrouwbaar, supersnelle levering en uitstekende kwaliteit!”

 

Evert Maassen

Directeur AVM BV

“MET PORTEX HOLLAND KUN JE UITSTEKEND EERLIJK ZAKEN DOEN.”

“Voor het verwerken en afvoeren van asbest en zand gebruiken wij sinds een jaar of vijf de asbestzakken en big bags van Portex Holland BV. Wij zijn ontzettend tevreden over hun dienstverlening. Ze zijn servicegericht, denken met je mee en hanteren een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Wat ons ook bijzonder aanspreekt, zijn de korte communicatielijnen. Onze contactpersoon Theo Sas is altijd bereikbaar en als ik vandaag bestel, heb ik de zakken morgen in huis. Ik zou Portex Holland BV bij elk ander bedrijf aanbevelen. Met hen kun je uitstekend eerlijk zaken doen!”

 

Jef Swinkels

Bedrijfsleider Dirix Elsloo BV

“OVER HUN DIENSTVERLENING ALS BIG BAG LEVERANCIER KAN IK KORT ZIJN: WE ZIJN ERG TEVREDEN.”

“Caroda BV is één van de grootste kunststof afvalverwerkers in Nederland. Voor het inzamelen, verwerken en vervoeren van regranulaat gebruiken we sinds een jaar of vijf o.a. de big bags van Portex Holland.

 

Over hun dienstverlening als big bag leverancier kan ik kort zijn: we zijn erg tevreden. De zakken worden altijd netjes voorzien van ons logo, de prijs-kwaliteitverhouding is ook prima. Door de fijne manier van samenwerken, snelle levering én goede service is het gewoon bijzonder prettig zaken doen. Ze staan altijd voor je klaar!”

 

Peter Daalder

Directeur Daly Plastics BV / Caroda BV

Google Maps

Neem contact met ons op

Lokhorstweg 13a - 27
3851 SE Ermelo

(+31)0341 56 33 44

(+31)0341 55 40 52

 

E-mail