Asbestzakken en big bags
bij Portex Holland

DÉ TOTAAL VERPAKKINGS- LEVERANCIER VOOR DE ASBEST SANERINGS- BRANCHE

Bent u specialist in asbestsanering en/of asbestrenovatie? Wist u dat Portex Holland een uitgebreid assortiment asbest big bags en asbest verpakkingsmateriaal voor u in huis heeft? Bekijk hieronder een greep uit ons standaard assortiment.

 

 

Ons standaard assortiment voor asbestsanering gecertificeerd verpakkingsmateriaal bestaat uit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op één van bovenstaande producten om naar de productpagina te gaan.

 

 

Gecertificeerd & Getest

Als asbestverwijderaar moet u altijd aan kunnen tonen dat u arbeids- en milieutechnisch gezien werkt volgens de laatste wet- en regelgeving. De asbest big bags en het asbest verpakkingsmateriaal van Portex Holland voldoen (uiteraard) aan de strengste veiligheidsnormen, worden uitgebreid getest en zijn daardoor geschikt voor elk asbestsaneringsproject!

 

Vanzelfsprekend zijn alle asbestzakken van Portex Holland gecoat én voorzien van het asbestlogo met bijbehorende waarschuwingstekst in vier talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans.

 

Onbeperkte mogelijkheden

Onze asbestzakken zijn standaard in vele maten leverbaar: met of zonder liner, variërend van een asbest minibag tot en met een 40m3 asbest containerzak. Wilt u een asbest big bag met andere afmetingen, of misschien nog dikker asbestfolie bestellen? Uw logo op de zakken laten drukken? Laat het ons weten.

 

Wát uw wensen ook zijn… met de asbestzakken en ander asbest verpakkingsmateriaal van Portex Holland, zijn de verpakkingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt!

 

Altijd op voorraad

Onze asbestzakken zijn echte krachtpatsers. Bovendien zijn onze standaard uitvoeringen, met een draagkracht van 35 kg oplopend tot maar liefst 10.000 kg, altijd voorradig. Daardoor kunt u op elk gewenst moment, op een veilige en gemakkelijke manier asbestafval afvoeren!

 

Levering binnen 24 uur

Heeft u met spoed asbestzakken, asbestfolie of ander verpakkingsmateriaal nodig? Of heeft u vragen over het veilig verwijderen en afvoeren van asbest met de big bags of asbestzakken van Portex Holland? Laat het ons weten. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

 

P.S. Bestelt u één pallet (of meer)? Dan verzenden wij uw asbest big bags en asbestfolie gratis!

 

Vraag direct uw offerte op maat aan via onderstaande button:

 

button

 

Heeft u vragen?

Laat het ons weten! We nemen z.s.m. contact met u op.

Of bel ons:
+31 341 56 33 44

Google Maps

Neem contact met ons op

Lokhorstweg 13a - 27
3851 SE Ermelo

(+31)0341 56 33 44

(+31)0341 55 40 52

 

E-mail