Asbestzakken en big bags
bij Portex Holland

DE COMPLEET VERNIEUWDE WEBSITE VAN PORTEX HOLLAND IS NU LIVE TE BEKIJKEN!

Wij zijn live! Met gepaste trots lanceert big bag en asbestzakken specialist Portex Holland vandaag zijn nieuwe website. Achter de schermen is maandenlang keihard gewerkt om de nieuwe, verbeterde website nog dit jaar te lanceren.

 

De website is van top tot teen in een nieuwe jas gestoken. Naast een frisse, hedendaagse ‘look and feel’, zijn ook de inhoud, functionaliteit en techniek stevig onder handen genomen.

 

Een aantal van deze aanpassingen:

 

1-standaard-4-lus-big-bagsBig bags en asbestzakken

Ook op de nieuwe site is bewust gekozen voor een scheiding tussen asbest gerelateerde producten en big bags voor de bouw en industrie. Dus heeft u een kuubzak of asbestfolie nodig voor het veilig verpakken en vervoeren van asbest? Navigeer dan op de homepage rechtstreeks naar asbest.
Voor het verpakken en vervoeren van andere materialen (van bouwmaterialen tot farmaceutische grondstoffen, voeding en granulaat) kijkt u bij big bags.

 

Bestel eenvoudig en snel uw big bags online

Met onze geheel vernieuwde big bag configurator tool, stelt u nu eenvoudig en snel online uw big bag op maat samen! Van maatvoering tot coating en type vul- en lossysteem; vul uw wensen en gegevens in en u ontvangt binnen één werkdag een big bag offerte op maat!

 

Duidelijke foto’s, specificaties & tekeningen

Een goede online productpresentatie wordt steeds belangrijker. Daarom vindt u op onze nieuwe website duidelijke productfoto’s, overzichtelijke technische tekeningen en per type big bag een uitgebreide specificatie.

 

 

 1-standaard-4-lus-big-bag-short standaard-4-lus-big-bag-losslurf-vulshort standaard-4-lus-big-bag-vulsslurf-losslurf standaard-4-lus-big-bag-vulslurf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teamfoto’s & contactgegevens

Zo trots als we zijn op ons mooie bedrijf, zo zijn we dat natuurlijk ook op onze medewerkers! Op de nieuwe site stellen wij onze helden graag aan u voor. Mét bijbehorende contactgegevens uiteraard, zodat u snel met de juiste persoon kunt schakelen.

 

Neem snel een kijkje op onze nieuwe site! En… heeft u vragen, klachten of opmerkingen? Laat het ons weten!

Heeft u vragen?

Laat het ons weten! We nemen z.s.m. contact met u op.

Of bel ons:
+31 341 56 33 44

Google Maps

Neem contact met ons op

Lokhorstweg 13a - 27
3851 SE Ermelo

(+31)0341 56 33 44

(+31)0341 55 40 52

 

E-mail