✓ VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS  ✓ BIJ AFNAME VOLLE PALLET, FRANCO HUIS GELEVERD  ✓ SOLIDE EN BEWEZEN

PORTEX HOLLAND | SPECIALIST IN MAATWERK BIG BAGS!

Als groothandel in big bags levert Portex Holland alle soorten en maten big bags, PP-bags, Q-bags (vormvast), PE-bags en asbestzakken maar ook voor een big bag op maat kunt u bij ons terecht. Ook zijn wij voorraadhoudend, waardoor uw gewenste goederen te allen tijde op afroep beschikbaar zijn en u pas betaalt wanneer u geleverd krijgt.

Heeft u vragen?

Laat het ons weten! We nemen z.s.m. contact met u op.

Of bel ons:
+31 341 56 33 44

BIG BAG OP MAAT

Heeft u niet gevonden wat u zoekt en wilt u een big bag op maat? Bij Portex Holland zijn vrijwel alle combinaties en variaties op onze big bags mogelijk. Bekijk ze hieronder.

 

Denk aan de verschillende big bags:

ADVIES OP MAAT

Onze gespecialiseerde medewerkers denken met u mee en voorzien u van advies, zodat de voor u perfecte big bag ontstaat! Indien gewenst voorzien wij uw big bags natuurlijk ook van:

 

  •  Uw persoonlijke afbeelding of logo (tot 4-kleurige opdruk)
  •  De benodigde applicaties zoals UN-keurmerk en UN-nummer voor gevaarlijke stoffen of ISO 22000 Voedselveiligheidsmanagement/ISO 22000 Clean Room food voor o.a. de voedingsindustrie.

BIG BAG OFFERTE

Heeft u specifieke eisen en wensen? Neem met ons op voor de mogelijkheden en een advies op maat!

Uiteraard zijn al onze zakken geproduceerd volgens de ISO/EN/NEN 21898 normen en gekeurd door keuringsinstellingen zoals NEL, TNO, BPI, TÜV of Labordata. Daardoor bent u te allen tijde gegarandeerd van veilige, duurzame zakken van de hoogste kwaliteit.

 

Naar big bag op maat

 

GRATIS VERZENDING

Bestelt u één of meer pallets? Dan bezorgen wij uw big bags op maat gratis!

Voor kleinere hoeveelheden brengen wij verzendkosten in rekening. U kunt uw goederen natuurlijk ook afhalen. Wilt u weten wat voor u het voordeligst is? Neem contact met ons op voor een big bag offerte of een advies op maat!

 

meer informatie

 

Google Maps

Neem contact met ons op

Lokhorstweg 13a - 27
3851 SE Ermelo

(+31)0341 56 33 44

(+31)0341 55 40 52

 

E-mail